Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

 

PRISER OCH BETALNING

Varje varas pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vi använder oss av Klarna Checkout och betalningsvillkor beror på vilket betalningssätt du har valt.

Fraktkostnaden anges i kassan innan du bekräftar köpet. Av miljöskäl återanvänder vi funktionsdugligt emballage vilket innebär att vi när så är möjligt levererar till kund i återanvänt emballage.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar efter du mottagit varan. I ditt meddelande till oss måste det tydligt framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

För att returnera vara skall denna vara oanvänd, oskadad och i sin originalförpackning. Returnera varan tillsammans med en kopia på fakturan där du anger returorsak. Retur får inte skickas mot portförskott eller efterkrav.

Vi skall då du utnyttjat din ångerrätt betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller inom 30 dagar från den dag vi mottog varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverkets hemsida och distansavtalslagen.

GARANTI OCH REKLAMATION

Vi lämnar ett års garanti på alla varor.

Om du skulle få en vara som är defekt eller felaktigt levererad ersätter vi dig utan kostnad med en ny vara. Du måste dock meddela oss detta inom 14 dagar efter att du mottag varan. Vi sänder då en förbetalt returfraktsedel. För att en retur skall godkännas så måste varan vara oanvänd och i det skick som du mottog den. Returnera varan tillsammans med en kopia på fakturan där du anger orsaken till returen.

När du tar emot leveransen är den viktigt att emballaget undersöks noggrant. Be personalen på utlämningsstället/chauffören att notera eventuella skador på emballaget innan du signerar leveransen. 

LEVERANSER

Vi skickar vanligtvis din order nästkommande vardag. Om någon vara är restnoterad eller slutsåld så kommer vi att informera dig om det.

PERSONUPPGIFTER -GDPR

Se separat sida angående GDPR.